Å velge elektriker kan være en utfordrende oppgave. Det er mange aktører på markedet og kvaliteten på arbeidet som blir utført på elektriske anlegg varierer mye.

Reglene for strøm og elektriske anlegg er strenge og det er viktig at jobben blir utført av en dyktig fagperson. Ved å velge PEC er du sikret høy kvalitet på det utførte arbeidet. Samtidig har du et solid og erfarent firma å forholde deg til også i fremtiden.

 

Elektriker i hele Vestfold

I PEC er vi omlag 100 dyktige medarbeidere fordelt på våre avdelinger i Sandefjord, Tønsberg, Horten og Revetal. I tillegg har vi montører i Larvik, Kodal, Andebu, Hvittingfoss, Hof, Svarstad og Skrim. Dette gjør at vi kan bistå deg med elektriker-oppdrag i hele Vestfold.

 

God service og rask responstid

Medarbeiderne våre yter god service og kan gi deg nyttige råd og svar på det meste du lurer på om det elektriske. Arbeidsplassen er alltid ryddig og ren både under og etter hvert oppdrag hjemme hos deg.

Vi har kort responstid på serviceoppdrag og møter opp til avtalt tid, samtidig som vi har kapasitet til å påta oss større og mer komplekse oppdrag for våre kunder.

 

Høy kompetanse

Elektriker med ladestasjon fra Juicebox Pec

Hos PEC har vi et høyt fokus på kompetanse. Våre medarbeidere har stor faglig dyktighet, er oppdaterte på ny teknologi og praktiserer til enhver tid gjeldende lovverk. Vi er også kjent for å ha stort fokus på HMS ved gjennomføring av oppdrag.

 

Kvalitetskontroll på alle produkter

Når vi skal velge leverandører foretar vi grundige undersøkelser før innkjøp. Alle produkter blir testet og kvalitetssikret før vi tar dem i bruk hjemme hos deg. Du kan dermed være trygg på at produktene vi monterer hos deg holder en høy standard.

 

Solid bedrift betyr trygghet for deg som kunde

PEC er en solid aktør som har eksistert i mange år og som skal være her i mange år til. I dag er vi omlag 100 medarbeidere og har en solid økonomi.

Vi er her fortsatt om 5 og 10 år, noe som betyr stor trygghet for deg som kunde. Hvis det skulle skje noe galt med en elektrisk installasjon hjemme hos deg, er det elektrikerbedriften som har ansvaret.

Da er det en stor trygghet for deg som kunde at vi fortsatt er her og kan ordne opp!

 

Våre sertifiseringer og partnere

 

Sentralt godkjent elektriker

Sentralt Godkjent

Sentral godkjenning av foretak er en frivillig kvalitetsordning som beskriver faglig kompetanse, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet i foretaket. Godkjenningsordningen stiller krav til kompetanse, utdannelse, kvalitetssikringsrutiner og seriøsitet gjennom blant annet betaling av skatter og avgifter.

 

 

DSB - Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap - sertifiseringRegistrert elvirksomhet

Elvirksomhetsregisteret er Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskaps (DSBs) register for virksomheter med tillatelse til å utføre elektriske arbeider i Norge. Virksomheter som gjør denne typen arbeid uten å være registrert her, driver ulovlig.

 

Enova samarbeidspartner

Enova

Enova eies av Klima- og miljødepartementet og bidrar med støtte til miljøvennlige tiltak for både bedrifter og private. Vi samarbeider med Enova for å få de gode løsningene ut i markedet og bidra til nye energi- og klimateknologier.

 

 

Godkjent av boligmappa

Boligmappa

Boligmappa brukes av seriøse håndverkere innen alle fag. For å bruke Boligmappa stilles blant annet krav til kompetanse, økonomi og selskapsform. Boligmappa anbefales av Direktoratet for samfunssikkerhet og beredskap (DSB) og el-tilsynet.

 

Miljøfyrtårn sertifisert elektriker
Miljøfyrtårn

Vi i PEC ønsker å gjøre det vi kan for å ta samfunnsansvar og bedre miljøet vårt. Vi er derfor stolte av at PEC Elektro Tønsberg er blitt sertifisert miljøfyrtårn. Sertifiseringen innebærer blant annet at vi jobber systematisk med miljø og fører et eget miljøregnskap.