Zaptec Go er elbilladeren du vil ha. Markedets beste elbillader er designet, utviklet og produsert i Norge, for norske forhold.

Den er liten, den er kraftig, den lader når strømmen er billigst, passer til alle typer elbiler og hjem, og ikke minst er den laget for norsk forhold.

Elbilladeren Zaptec Go er utnevnt som markedets beste elbillader og testvinner i NAFs test av ladebokser, 2022.

Markedets sikreste lader

Hjemmeladeren Zaptec Go gikk av med seieren i NAFs sammenligning av elbilladere. Ladeboksen oppfyller alle sikkerhetskrav fullt ut. På sikkerhetsfronten er Zaptec den eneste leverandøren som har vist at alle krav til DC-overvåkingen er oppfylt.

I Zaptec er sikkerhet deres høyeste prioritet i alt de gjør. Alle løsninger og komponenter blir nøye utvalgt når de utvikler ladesystemet. Ingenting går på kompromiss med sikkerheten.

Brukervennlig elbillader til alle biltyper

Elbilladeren er utviklet med høyt fokus på brukervennlighet. For deg som kunde er Zaptec Go et godt valg om du ønsker en enklere og bedre ladeopplevelse.

Den passer til alle biltyper og oppdaterer seg automatisk med de nyeste funksjonene og oppdateringene gjennom tilkobling til WiFi eller gratis 4G.

Én størrelse, seks farger

Zaptec Go er laget for å passe alle typer hus. Den kommer i en størrelse med seks ulike farger.

Hver del av Zaptec Go er nøye vurdert. Fra det begrensede antall deler, til den funksjonsbelyste kontakten og RFID-brikkens plassering, har de utviklet denne laderen med fokus på høy brukervennlighet.

80 prosent mindre og lettere

80 prosent mindre og lettere enn linkende ladere på markedet.

Passer alle

Passer alle elektriske biler og hjem.

Elbilladeren for norske forhold

Zaptec har kombinert tradisjonell skandinavisk design estetikk med banebrytende norsk teknologi. Oppfunnet, designet og produsert på vestkysten av Norge.

Fem års garanti

Med alle de beste funksjonene en elbillader kan ha, er Zaptec så sikre på at du kommer til å bli fornøyd. Derfor leveres Zaptec Go med fem års garanti.

Fremtidsrettet og oppdatert

Spekket med førsteklasses teknologi, og alltid tilkoblet WiFi og 4G LTE-M, oppdaterer Zaptec Go seg automatisk med de nyeste funksjonene og oppdateringene. Alt du trenger å gjøre er å lade din bil og din neste bil, og din neste bil.

Smartlading med Eco Mode

Få lavere strømregning, ved å lade når strømprisen er på sitt laveste.

På Zaptec-appen finner du funksjonene som heter Eco Mode. Når du velger å aktivere Eco Mode vil ladingen automatisk bli utsatt til når strømprisen er på sitt laveste i løpet av døgnet.

Basert på Zaptec sine estimater kan du forvente 15-20 prosent lavere ladekostnader med Eco Mode. Det vil derfor bli enda mer økonomisk å kjøre elektrisk.

Zaptec Go: prisvinnende elbillader

Hjemmeladeren Zaptec Go ble testvinner i NAFs test av ladebokser i 2022. Det var 10 av de nærmere 30 ulike elbilladerne på markedet som ble vurdert av NAF. Sikkerhet, brukervennlighet, montering, design, funksjonalitet og dokumentasjon var det ekspertene vurderte. Her var det Zaptec Go som gikk av med seieren.

I 2022 vant Zaptec Go også den internasjonal designkonkurransen Red Dot Design Award 2022, for beste produktdesign. Red Dot Design Award regnes for å være en av de mest prestisjefylte prisene i designbransjen.

Vurderer du å kjøpe elbil lader?