Rehabilitering av bad fra 90-tallet hos kunde: Malte vegger, baderomsmøbler og bollevasker i silikon fra Scala Bad. Møblene kan enkelt byttes til andre farger ved å bytte fronter og sidepanel. Blandebatterier fra Newform.

 

Enten du nettopp har tatt over en brukt bolig eller har et sterkt ønske om å gjøre «et eller annet» med badet uten at det passer å totalrenovere det, så finnes det gode løsninger.

Kanskje fungerer badet helt fint – det eneste problemet er at det er kjedelig?

Så lenge selve baderommet holder en ok standard er det mye man kan gjøre for å gi badet et mer skikkelig løft – selv med et lavt budsjett.

Det gjelder bare å tenke ut hvilke små grep man kan ta på badet for å gi det et løft, øke komforten og forbedre helhetsinntrykket.

 

Få inn nye farger og detaljer

Sorte detaljer gir et moderne uttrykk – det samme gjør grønne planter!

Farger er viktig for å skape den rette stemningen på badet. Er det en vegg som kan males i en kontrastfarge? Eller kanskje hele rommet kan males?

Veggfliser kan også males så lenge man følger den rette oppskriften!

I tillegg til friske håndklær og planter vil detaljer som blandebatteri, håndkleholdere, såpe- og toalettrullholdere i nye farger kunne utgjøre en stor forskjell på uttrykket til baderommet.

 

Øke komforten

Ved å skifte ut de tingene på badet du benytter mest vil du kunne heve både komforten og brukervennligheten:

Ny baderomsinnredning

Ved å skifte ut gamle baderomsmøbler vil badet få et stort løft og samtidig gi deg bedre plass til oppbevaring med dype skuffer og smarte løsninger.


Tips: Velg vegghengt baderomsinnredning for å øke romfølelsen og gjøre rengjøringen enklere!

Se Rørkjøp sin katalog her for inspirasjon

 


Nytt baderomsmøbel levert og montert på eksisterende bad hos kunde: Her har vi montert Alterna Malin 120 innredning og Alterna Atina speilskap med integrert ledlys og stikkontakt.

Nye servanter og blandebatteri

Servant og blandebatterier er kanskje de tingene på badet som blir brukt aller mest. I dag finnes det mange spennende alternativer på markedet som kan gi badet ditt det lille ekstra!

Skifte ut toalett eller toalettsete

Montert på hytte hos kunde: Tece «lux» sisterne med led-lys og integrert luktavsug. Servantkran i matchende stil fra Hansgrohe.

Et gammelt og slitt toalett senker helhetsinntrykket av badet. Et nytt toalett vil i tillegg til å se bedre ut, by på bedre miljøvennlighet, være mer effektivt og gi bedre hygiene på badet.

Kanskje vil det holde å bytte ut det gamle toalettsetet med en ny versjon med myk lukkefunksjon?

Produkter:

Toaletter i vår nettbutikk

Toalettseter i vår nettbutikk

Oppgradere dusjen

På mange eldre bad vil det være naturlig å installere et nytt og moderne dusjkabinett for å skape bedre komfort og holdbarhet på badet.

Et alternativ for å gi dusjen et løft uten noen stor investering, er å skifte ut kun dusjhodet til en mer moderne variant med multifunksjoner som massasjefunksjon eller regndusj.

Dusjhoder av god kvalitet får du til lave priser og monteringen kan du enkelt gjøre selv!


Hansgrohe Croma Hånddusj 100 Multi

Velg kvalitetsprodukter når du oppgraderer badet

Husk å handle produkter til baderommet fra en seriøs rørlegger eller forhandler som Rørkjøp. Da er du sikret produkter av høy kvalitet som tåler bruk og som er tilpasset det norske vanntrykket.

Planlegg badet sammen med en fagperson

Går du med planer om å oppgradere et lite eller stort bad? Da anbefaler vi å inkludere en rørlegger tidlig i prosessen – så finner vi sammen frem til gode løsninger akkurat ditt bad.

Vi tilbyr gratis befaring og kommer gjerne på besøk for å se på hvilke muligheter som vil egne seg best for nettopp ditt bad!

Ønsker du bistand fra en våre rørleggere?

Med gratis befaring fra oss har du mulighet til å få besøk av en rørlegger for å vurdere arbeidet du ønsker å få utført profesjonelt. Dette er helt kostnadsfritt, og du får vår anbefaling på hva som burde gjøres hos deg.