Hytte & fritidsbolig

Stadig flere av oss har hytte og det er viktig for oss med god komfort når vi er på hytta. Innlagt vann på hytta er blitt vanlig og på mange måter er hyttebadet i dag veldig likt badet hjemme. Samtidig kan bruksmønsteret til hytter by på utfordringer når det kommer til vann – og frostskader. Derfor er det enkelte funksjoner man bør tenke ekstra over når man skal pusse opp eller totalrenovere hyttebadet.

Vannsikkerhet og utstyr for å hindre frostskader på hytta

Mer enn 4000 hytter blir vannskadet i året. For å forhindre vannskader er det viktig med nok varme og isolasjon hele vinteren, samtidig som vannet stenges automatisk med en lekkasjestopper dersom en lekkasje skulle oppstå.

For å unngå frostskader på rørsystemet til hytta vil det ofte være nødvendig å isolere utsatte deler av rørsystemet ekstra godt.

Vi kan blant annet legge smarte, selvregulerende varmekabler i vann- og avløpsrør på ekstra utsatte steder.

På hytter som kun benyttes på sommeren vil det være naturlig å montere en avtappingskran til varmtvannsberederen for å gjøre det enkelt å tømme den helt.

Baderomsinnredning til hytte

Hytta er stedet man virkelig kan dra naturlige elementer inn i baderommet, med spennende materialvalg i form av treverk, stein og fliser. Samtidig er det viktig å ha god nok oppbevaringsplass til håndklær og toalettsaker for hele familien og venner som er på besøk.

Regler for hyttebadet

Hvis hytta er tilkoblet vann og avløp, gjelder de samme reglene for hyttebad som når du pusser opp badet hjemme.

Ønsker du å pusse opp eller totalrenovere bad eller kjøkken på hytta?

Vi kan levere alle håndverkertjenester når det gjelder vvs, bad og kjøkken på hytte. PEC Rørlegger fungerer som totalentreprenør, og du som kunde forholder deg kun til oss i hele prosessen fra oppstart til overlevering.

Trenger du hjelp av en rørlegger?

Trenger du hjelp på hytta?

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om våre rørleggertjenester.

Interessert i andre tjenester?


Elektriker & Rørlegger

PEC har både elektriker og rørlegger lokalt i hele Vestfold.

Les mer om elektriker & rørlegger

Service & Vedlikehold

Vi utfører det meste innen servicearbeid i rørleggerbransjen.

Les mer om service & vedlikehold

Bolig

Vi hjelper deg med rørleggertjenester til din bolig.

Les mer om bolig