Strømsparing

Spar energi og penger med smart strømsparing fra PEC

Smart strømstyring fra PEC

Vi hjelper deg med å skru av strømmen automatisk når den er på det dyreste

I en tid med høye strømregninger er det naturlig å stille spørsmål om hvordan man kan spare penger på strømforbruket. En av de tingene du kan gjøre er å få kontroll over forbruket.

PEC tilbyr nå StrømKontroll™ som er et smart strømstyringssystem fra Futurehome. StrømKontroll™ gir deg full oversikt og kontroll over strømforbruket i boligen din. Ved å styre varmtvannsbereder og gulvvarme automatisk når strømmen er dyr, kan du spare flere tusen på strømregningen.

Inntil 10.000 kr i støtte fra Enova ved installasjon av smart strømstyring for hjem eller fritidsbolig.

Be om pristilbudLes mer

Hva er StrømKontroll™ fra Futurehome?

StrømKontroll™ gir deg oversikt og kontroll over strømforbruket hjemme eller på hytta. Ved å installere systemet med et relé og en termostat kan du få full kontroll over strømforbruket til blant annet varmtvannsberederen og gulvvarmen. Med dette systemet vil man få muligheten til å skru ned effekten når strømmen er på det dyreste samt fordele strømforbruket over hele døgnet. På denne måten reduserer du ikke bare strømprisen du betaler, men også nettleien.

StrømKontroll™ er en pakkeløsning fra Futurehome som inneholder en HAN-sensor, Smarthub, en termostat og en 16A relé. Du kan lese mer om innholdet videre nedover på denne siden. Denne pakken skal være nok til å få kontroll på de to mest energikrevende enhetene i huset, varmtvannsberederen og gulvvarmen. Det er selvfølgelig mulig å utvide pakken til å dekke mer. Ta kontakt med oss, så finner vi en løsning som passer deg og ditt behov.

Få støtte fra Enova med smart strømstyring

Du kan få 35% av investeringen din og inntil 10.000 kroner i støtte fra Enova når du skaffer deg smart strømstyring for hjem eller fritidsbolig. Installerer du et system som StrømKontroll™ vil du ha rett til støtten ettersom dette er et smart strømstyringssystem som styrer varmtvannsberederen og gulvvarmen automatisk.

Få mer støtte med smart elbillader

Dersom du skal eller har installert smart elbillader i løpet av de siste 20 månedene fra du søker, vil du også kunne få støtte fra Enova for denne investeringen. Dette gjelder for smarte elbilladere som Easee og Zaptec.

Les mer om Enova-støtte for smart strømstyring her

Hva inneholder i StrømKontroll™ ?

HAN-sensor

HAN-sensoren måler strømforbruket ditt i sanntid, samtidig som den gir historisk data. Husk å ringe nettlselskapet for å åpne HAN-porten før installasjon.

Smarthub

Hjernen og hjertet i det smarte hjemmet. Smarthuben kobler sammen alle de smarte produktene i hjemmet ditt. Dette er huben som muliggjør energismarte hjem.

Termostat

Termostaten lar deg styre varmen i hjemmet ditt, både fra termostaten og fra appen. Med et tidløst design, som passer rett inn i norske veggbokser, hjelper termostaten deg med å styre varmen på en smart måte.

16A relé

Med 16A relé kan du enkelt styre varmtvannsberederen din slik at den ikke varmer opp vannet når det er dyrest strøm. Reléet kan også brukes til brytere eller lignende.

Smartstyring av varmeovn?

Hvis du allerede har gått til innkjøp av ny varmeovn, kan det hende at disse kan kobles opp mot Futurehome sitt system uten ekstra kostnad.

Noen av merkene som støtter Futurehome sine systemer er:

Utregningseksempel på støtte fra Enova

Nedenfor ser du et eksempel på utregning av støtte fra Enova ved installasjon av smart strømstyring kombinert med smart elbillader.

Smart elbillader med installasjon: 14.500,-

StrømKontroll™ med installasjon: 10.000,-

Enova (35% støtte inntil 10.000 kr): – 8.575,-

Totalt: 15.925,-

NB! Har du fått installert smart elbillader innen de siste 20 månedene har du rett til støtte fra Enova ved installasjon av smart strømstyring.

Har du spørsmål angående strømsparing?

Få tilbud på strømsparing i din bolig

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og tilbud på strømsparing i boligen din.

Adresse*
Vi trenger å vite hva slags strøm du har i boligen din.
Dra og slipp filer her, eller
Max. file size: 5 MB.
  Skriv en oversikt over hva du ønsker å få strømkontroll over som f.eks. varmtvannsbereder, gulvvarme bad, gulvvarme stue, osv.
  Privacy*

  Trenger du hjelp av en elektriker?

  Interessert i andre tjenester?


  El-installasjoner

  Vi hjelper deg med el-installasjoner i både store og små prosjekter.

  Les mer om el-installasjoner

  Rehabilitering

  Vi tilbyr økonomiske forsvarlige tiltak og løsninger som er holdbare over tid.

  Les mer om rehabilitering

  El-bil lader

  Installer laderen til elbilen din trygt og lovlig av godkjent montør

  Les mer om el-bil lading