Borettslag & Sameie

Vi hjelper ditt borettslag eller sameie ha full kontroll på VVS-anlegget deres. I tillegg til å utføre vedlikehold og serviceoppdrag, tilbyr vi faste serviceavtaler for borettslag og sameier.

Serviceavtale for borettslag og sameier

Vær trygg på at dere har kontroll på vann- og sanitær installasjoner i hele borettslaget med en serviceavtale fra Stokke Rørhandel.

En serviceavtale for VVS i borettslag og sameier gjør arbeidet med VVS forutsigbart og gjør det mulig å planlegge renovering og rehabilitering i god tid.

Det kan være lurt med en avtale om jevnlig vannsjekk i hver enkelt leilighet hvert 3. år. En vannsjekk som dette er et godt forebyggende tiltak som avdekker eventuelle feil og mangler på alt som er tilkoblet vann i leilighetene.

I tillegg er det anbefalt å utføre en større og mer omfattende hovedsjekk av utvendige – og innvendige rør hvert 10 år for å kontrollere og vedlikeholde rørsystemet i borettslaget.

Trenger du hjelp av en rørlegger?

Hjelp til VVS i borettslag eller sameie?

Kontakt oss i Stokke Rørhandel for en uforpliktende prat, så finner vi sammen ut hva som vil passe best for borettslaget eller sameiet ditt.

Interessert i andre tjenester?


Elektriker & Rørlegger

PEC har både elektriker og rørlegger lokalt i hele Vestfold.

Les mer om elektriker & rørlegger

Service & Vedlikehold

Vi utfører det meste innen servicearbeid i rørleggerbransjen.

Les mer om service & vedlikehold

Hytte & fritidsbolig

Vannsikkerhet og utstyr for å hindre skader på hytta.

Les mer om hytte & fritidsbolig