Om oss

Din lokale rørlegger i Vestfold

Om oss


Din lokale rørlegger i Vestfold

Lokal rørlegger siden 1988

Stokke Rørhandel ble etablert i 1988 med et ønske om å være en lokal rørlegger med fokus på kompetanse, service og et godt arbeidsmiljø. I dag er vi 15 motiverte ansatte som jobber lokalt i Vestfold. I tillegg til tradisjonell rørleggerarbeid har vi god kompetanse på varme- og sprinkelanlegg. Våre fokusområder er serviceoppdrag i boliger, næring, industri, gartnerier og landbruksinstallasjoner. Vi er en gjeng med motiverte rørleggere som jobber lokalt i Vestfold.

Vi har en ny flott butikk med fin utstilling og god kompetanse. Dette gjør at våre kunder kan komme innom for å ta og føle på produktene før de går til innkjøp av produktene til boligen sin.

Med kombinasjonen av tradisjonell rørleggerarbeid, montering av varmepumper og en profesjonell butikk er vi en komplett rørlegger som kan levere god kompetanse og kvalitet på dine prosjekter.

Vi gir deg stabilitet, trygghet og kvalitet på de arbeidene vi leverer.

Hvorfor bruke Stokke Rørhandel?

Vi er lokale rørleggere med fokus på kompetanse, service og et godt arbeidsmiljø. Hos oss finner du dyktige, ryddige og pålitelige medarbeidere med kort responstid på serviceoppdrag.

Vi tar på oss små og store rørlegger-oppdrag!

Vår visjon

Vi skal være en ledende aktør i vårt forretnings-område. Dyktige og pålitelige rørleggere er en selvfølge og våre medarbeidere skal være selvstendige og serviceorienterte. Det er viktig for oss å ha kort responstid på serviceoppdrag og samtidig ha kapasitet til å påta oss større og mer komplekse oppdrag for våre kunder. Vi skal være kjent for å ha stor fokus på HMS ved gjennomføring av oppdrag.

En del av PEC-konsernet

PEC Holding består av:

 • Nilsen Elektro
 • PEC Elektro Tønsberg
 • PEC Elektro Sandefjord
 • PEC Elektriker’n på Revetal
 • PEC Rørlegger

PEC konsernet består i dag av omlag 120 ansatte.

Generell informasjon

Våre sertifiseringer:

 • Mesterbrev
 • Godkjent våtromsbedrift
 • Sentral godkjenning
 • Godkjent lærebedrift

Våre partnere:

 • Boligmappa
 • Enova
 • VVS Eksperten

Viktig informasjon

Vi prioriterer vårt samfunnsansvar høyt, og jobber aktivt med temaene tilknyttet dette. Vi har også et godt samarbeid med våre leverandører rundt dette.

Redegjørelse for undersøkelse og oppfølging av krav etter åpenhetsloven

Hvordan faktiske og potensielle skadelige påvirkninger på grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold blir håndtert av Stokke Rørhandel AS kan du lese om her:

Last ned PDF: Stokke Rørhandel – Åpenhetsloven, redegjørelse om menneskerettigheter

Retningslinjer for etisk handel og samfunnsansvar

Stokke Rørhandel AS jobber med å oppfylle krav og normer til etisk handel i våre leverandørkjeder. Dette ønsker vi å gjøre i nært samarbeid og i dialog med våre leverandører og samarbeidspartnere. Du kan du lese mer om dette her:

Last ned PDF: Stokke Rørhandel – Etiske retningslinjer

Våre rørleggere har strenge krav

Dyktige

Våre rørleggere er dyktige og oppdatert på det siste innen rørlegger-faget.

Ryddige

Arbeidsplassen er alltid ryddig og rent under og etter hvert oppdrag.

God service

Våre rørleggere yter god kundeservice ved å gi gode råd og svar på det meste.