Visste du at i tillegg til å tilby elektriker og rørlegger-tjenester, kan PEC være totalleverandør på prosjektet ditt og koordinere alle typer håndverkere? 

Ved å ta ansvar som totalentreprenør henter vi inn og koordinerer alle nødvendige fagområder til prosjektet for deg.

Enten du skal bygge nytt eller pusse opp et kjøkken, bad, eller vaskerom kan vi i PEC ta ansvaret for hele fremdriften i prosjektet.

Fordelene er mange da du som kunde da kun forholder deg til oss som totalentreprenør gjennom hele prosjektet.

 

Fordeler med PEC som totalentreprenør

Å benytte PEC som totalleverandør byr på flere fordeler:

  • Én fast kontaktperson
  • Godt samarbeid og kvalitetssikring
  • Høy kvalitet på sluttresultatet
  • Økonomiske fordeler
  • Trygghet i etterkant

 

Når du som kunde og byggherre engasjerer PEC som totalentreprenør, behøver du ikke gjøre mer enn å beskrive hvilken funksjon det ferdige resultatet skal oppfylle.

Vi henter inn underentreprenører som snekkere, murere eller overflatearbeidere.

Du forholder deg kun til én kontaktperson og et tilbud, noe som gjør prosessen enkel og oversiktlig.

PEC finner den beste utførelsesmetoden og tar fullt ansvar for at resultatet oppfyller dine ønsker både visuelt, kvalitetsmessig og i henhold til krav, lover og forskrifter.

 

Én fast kontaktperson

Hjemmelader fra Juicebox Pec elektriker

At du som kunde kun trenger å forholde deg til én kontaktperson og et tilbud gjør prosessen enkel og oversiktlig.

Prosjektlederen vil ha kontroll og oversikt over hele prosjektet og til enhver tid kunne være gi deg svar på det du lurer på og være din kontakt for prosjektet.

 

Godt samarbeid og kvalitetssikring

Når PEC fungerer som totalentreprenør benytter vi oss av håndplukkede, kvalitetssikrede håndverkerfirmaer vi allerede kjenner godt til og har god erfaring med fra tidligere prosjekter.

Arbeidsflyten på prosjektet blir bedre når alle involverte har jobbet sammen tidligere og allerede er vant til å samarbeide.

Dette sikrer også at prosjektet blir utført slik det skal til avtalt tid.

Samtidig sørger vi for en felles kvalitetssikring og god HMS på prosjektet.

 

Økonomiske fordeler

Som totalentreprenør vil vi kunne oppnå bedre innkjøpspriser og betingelser på produkter og tjenester fra samarbeidspartnere. Dette gjør totalprisen for prosjektet rimeligere for deg som sluttkunde.

 

Trygghet i etterkant av prosjektet

PEC er en solid bedrift som har eksistert i mange år og som skal være her i mange år til. I dag er vi omlag 100 medarbeidere og har en solid økonomi.

Å velge PEC som totalentreprenør for ditt prosjekt vil derfor bety trygghet i etterkant av prosjektet.

Vi er her fortsatt om 5 og 10 år, noe som betyr stor trygghet for deg som kunde. 

Dersom det skulle dukke opp noe galt med et prosjekt vi har vært totalentreprenør på tidligere, vil vi være der i fremtiden og ta ansvar. Dette er noe som gir stor trygghet!

 

Konklusjon

Å benytte PEC som totalentreprenør er en enkel, praktisk og trygg måte for å få prosjektet gjennomført så effektivt som mulig. 

Det er behagelig å ha kun én kontaktperson og ett firma å forholde seg til – enten det gjelder det elektriske, rør, mur, grunnarbeider eller overflatearbeid.

Samtidig kan du være sikker på at arbeidet som blir utført er av høyeste kvalitet og at du har en solid bedrift å forholde deg til i etterkant.

Ta kontakt med enten PEC Rørlegger eller PEC elektriker, så tar vi dialogen sammen med deg slik at befaring, tilbud og utførelse går sømløst og smertefritt.

 

Våre sertifiseringer og partnere:

Sentralt Godkjent

Sentralt godkjent elektriker

Sentral godkjenning av foretak er en frivillig kvalitetsordning som beskriver faglig kompetanse, rutiner for kvalitetssikring og seriøsitet i foretaket. Godkjenningsordningen stiller krav til kompetanse, utdannelse, kvalitetssikringsrutiner og seriøsitet gjennom blant annet betaling av skatter og avgifter.

Registrert elvirksomhet

DSB - Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap - sertifisering

Elvirksomhetsregisteret er Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskaps (DSBs) register for virksomheter med tillatelse til å utføre elektriske arbeider i Norge. Virksomheter som gjør denne typen arbeid uten å være registrert her, driver ulovlig.

Enova

Enova samarbeidspartner

Enova eies av Klima- og miljødepartementet og bidrar med støtte til miljøvennlige tiltak for både bedrifter og private. Vi samarbeider med Enova for å få de gode løsningene ut i markedet og bidra til nye energi- og klimateknologier.

Boligmappa

Godkjent av boligmappa

Boligmappa brukes av seriøse håndverkere innen alle fag. For å bruke Boligmappa stilles blant annet krav til kompetanse, økonomi og selskapsform. Boligmappa anbefales av Direktoratet for samfunssikkerhet og beredskap (DSB) og el-tilsynet.

Miljøfyrtårn

Miljøfyrtårn sertifisert elektriker

Vi i PEC ønsker å gjøre det vi kan for å ta samfunnsansvar og bedre miljøet vårt. Vi er derfor stolte av at PEC Elektro Tønsberg er blitt sertifisert miljøfyrtårn. Sertifiseringen innebærer blant annet at vi jobber systematisk med miljø og fører et eget miljøregnskap.