Nøkkelinfo

Adresse
Nilsen Elektro AS
Grønligt. 21A,
3188 Horten
Vis vår plassering på kart...
Telefon: 33 04 52 60
E-post: horten@pec.no

Daglig leder
Ståle Limseth
Telefon: 98 21 33 80

Telefon 33 04 52 60

Nilsen Elektro as ble etablert i 1990 og har siden 1999 vært 100% eid av PEC Holding i Tønsberg. Vi har siden starten vokst til å bli en stor aktør i Horten og nordre Vestfold.  Hovedtyngden av våre oppdrag er serviceoppdrag i bolig, næring og industri, samt større oppdrag for borettslag og det offentlige.

nilsen elektro


Ansatte
Vi er for tiden 27 ansatte hvorav 4 saksbehandlere og 1 regnskapsmedarbeider, de øvrige er montører/ lærlinger ute i produksjon.

Vår visjon
Vi skal være en ledende aktør i vårt forretnings-område. Dyktige og pålitelige elektrikere er en selvfølge og våre medarbeidere skal være selvstendige og serviceorienterte. Det er viktig for oss å ha kort responstid på serviceoppdrag og samtidig ha kapasitet til å påta oss større og mer komplekse oppdrag for våre kunder. Vi skal være kjent for å ha stort fokus på HMS ved gjennomføring av oppdrag.


Vårt arbeidsmiljø
Nilsen elektro as har gjennom mange år hatt sterk fokus på å bygge et godt arbeidsmiljø. Vi har lagt stor vekt på trivsel for den enkelte samt et bredt spekter av sosiale aktiviteter og goder. Vårt målrettede HMS-arbeid med godt samarbeid med bedriftshelsetjenesten over flere år har også gitt gode resultater. Bedriften eier en ferieleilighet i Spania og arrangerer julebord i utlandet. Har du spørsmål eller trenger du elektriker, hvorfor ikke ta kontakt med en av våre medarbeidere.