Finansiering

PEC Elektro tilbyr finansiering

Finansiering


PEC Elektro tilbyr finansiering

Vi har finansiering fra


Finansiering fra SVEA

Gå til SVEA

Finansiering fra Resurs Bank - Varmepumper

Gå til Resurs Bank

Delbetaling med SVEA


Betal når det passer deg best – du kan utsette betalingen eller søke om delbetaling gjennom Svea. Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg.

Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. Ingen spørsmål fra ansatte, ingen kredittkort og ingen lånetilbud i etterkant.

Enklere. Raskere.

Kjøp nå, betal senere!


 1. Søk selv her
 2. Få svar med engang
 3. Signer med BankID

Identifiser deg med BankID og velg kampanjen som passer deg.

Søknaden din er tilgjengelig her.

Så enkelt er det.

Fordeler med delbetaling


 • Du kan handle i dag.
 • Velg delbetalingstid selv.
 • Gjør opp når det passer.
 • Ingen kredittkort eller lånetilbud i etterkant.

Søknaden


Søknaden forutsetter en kredittsjekk, som gjøres med en gang. Du kan enkelt søke selv i fred og ro, uten at butikken får beskjed dersom du mot formodning skulle få et avslag. Når kredittsjekken er godkjent velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID, og vise godkjenningen i kassen – så ordner de med resten. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet om delbetaling likevel, trenger du ikke å gjøre noe.

Svea sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt, når butikken har aktivert avtalen. Du får første faktura midt i påfølgende måned, etter du har mottatt tjenesten/varen.

Rentefri delbetaling med Resurs Bank på varmepumper


Alle bør ha mulighet til å investere i en varmepumpe der det er hensiktsmessig. En varmepumpe sparer deg for fremtidige energikostnader, og de fleste tjener inn varmepumpen før det har gått fem år. Gjennom Resurs Bank kan vi tilby rentefri nedbetaling på varmepumper.

Finansieringseksempel: Pris: 24.990,-. 24 mnd rentefri delbetaling. Pris pr. mnd 1121,-. Termingebyr på 79,-. Totalt etter 24 mnd 26 886,-.

En god mulighet


Hvis du ønsker å investere i en varmepumpe, men ikke vil bekymre deg for store engangsutgifter, har du en mulighet til å kjøpe varmepumpe på avbetaling. Vi har avtale med Resurs Bank som lar deg nedbetale varmepumpen, helt rentefritt, over to år på beløp opptil 60 000 kroner. For noen husholdningers økonomi, kan denne muligheten være helt avgjørende.

Fordeler med rentefri delbetaling


 1. Rentefri delbetaling over 24 måneder opptil 60 000 kroner.
 2. Slipp å betale et større engangsbeløp.
 3. Styr selv hvor rask nedbetaling du vil ha.
 4. Ingen nominell rente.
 5. Ingen etableringsgebyr.
 6. Kun 79 kroner i månedlig administrasjonsgebyr.

Har du spørsmål angående finansiering?

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon.