Nøkkelinfo

Adresse
PEC Elektro Tønsberg
Kilengaten 2,
3117 Tønsberg
Vis vår plassering på kart...
Telefon: 33 37 70 00
E-post: tonsberg@pec.no

Daglig leder:
Per Einar Nilsson

AAA Rating

Telefon 33 37 70 00

PEC Elektro Tønsberg er en autorisert bedrift innen telekommunikasjon. Vi leverer fiberkabling, terminering og strukturert datakabling kat5 og kat6/A. Vi har det som skal til av instrumenter og kompetanse for å kunne levere og dokumentere fibernett og strukturert kabling ihht dagens standard.

Dagens datatrafikk kjennetegnes av økende behov for overføring av data i form av videokonferanser, telefon over IP, video overvåking og musikknedlasting med mer. Det stiller store krav til hastighet og lagringskapasitet, og øker viktigheten av god infrastruktur. PEC Elektro Tønsberg har bred erfaring innen dimensjonering og utforming av infrastruktur for data og telefoni i tillegg til UPS anlegg og elektroinstallasjon.

telekommunikasjon

NEK EN 50173-serien: Norsk oversettelse av normene for felles kablingssystemer innenfor informasjonsteknologi. På eiendommer er infrastrukturen av kommunikasjonskabling like viktig som andre grunnleggende bygningsmessige installasjoner som varme, lys og elektrisk strøm. Avbrudd i tjenestene kan ha like alvorlige følger som ved disse øvrige installasjonene. Dårlig tjenestekvalitet på grunn av lite forutseende utforming, anvendelse av uegnede komponenter, feilaktig installering, dårlig administrasjon eller utilstrekkelig støtte kan true en organisasjons effektivitet.

Historisk sett har kablingen i bygninger bestått av anvendelsesspesifikke nett og flerfunksjonsnett. Normer i EN 50173-serien har gjort det mulig med en kontrollert overgang til felles kabling (med en tilsvarende reduksjon i anvendelsesspesifikk kabling) og støttet opp under utviklingen av anvendelser med store datarater basert på veldefinerte kablingsmodeller.